Etusivu

Onni-Driver Autokoulu Turku ja Raisio

Onni-Driver Autokoulu Turku ja Raisio tekevät yhdessä kanssasi Sinusta turvallisen ja taitavan kuljettajan liikenteeseen!

Onni-Driver Autokoulu tarjoaa Sinulle Turun talousalueella henkilöauton ajokorttia varten etäteoriatunnit joko suomeksi tai englanniksi. Etäteoriatunnit voit käydä non-stop- periaatteella ma-to klo 8.00-22.00 ja pe-la klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Teoriatunteja on 4-8 kappaletta.

Tarjoamme pimeänajoa vaille kaikki ajo-opetukset live-ajotunteina, joka on ehdottomasti paras tapa ajaa ajokortti. Järjestämme edullisia riskikoulutuksia omien oppilaidemme lisäksi opetuslupaoppilaille Paimion liukkaankelin radalla.

Annamme ajo-opetusta automaatti- ja manuaalivaihteisilla autoilla. Automme ovat uusi Seat Ibiza 1.0 TSi 110 hv turbo ja Hyundai Ioniq hybrid automatic.

Kun ilmoittaudut täältä kurssillemme, niin otamme sinuun yhteyttä ja avamme etäteoriatunnit ja oppimisympäristön sinulle! Kysy lisää! info@onnidriver.fi

Tervetuloa Viihtymään Turun alueen mukavimpaan autokouluun!!!

Miksi tulisit meille?

Kansainvälisyys

Autokoulu Turun ja Raision Onni-Drivereissa on ollut oppilaita yli 90 eri maasta. Meillä on todella rento kansainvälinen meininki. Ajotunneilla on hieno vuorovaikutus ja oppimistuloksia tulee takuuvarmasti. Onni-Driver autokoulu Turku ja Raisio tarjoavat Sinulle elinikäisen positiivisen oppimiskokemuksen!

Erittäin ammattitaitoinen opetus

Liikenneopettaja Jyrki Juslinilla on 25 vuoden opetuskokemus alalta ja hän tekee sinusta nopeasti turvallisen kuljettajan!
Monet raisiolaiset ja turkulaiset ihmiset muistavat Jyrkin jo ennestään, sillä hän on omistanut parhaimmillaan kolme eri Ajo-opet autokoulua. Lisäksi Jyrki on työskennellyt vuosina 1999-2005 Raision Liikennekoulussa.

Nyt oli sopiva hetki siirtyä autokoulussamme kansainvälisempään suuntaan ja modernisoida vanha jo aikaa nähnyt brändi nykyaikaan.

Paras hinta-/laatusuhde

Onni-Driver Autokoulujen ajokortin hinta on aina kilpailukykyinen Turussa ja Raisiossa ja saat tarvittaessa kauttamme rahoituksen.

Onni-Driver Autokoululla on paras AAA- luottoluokitus ja omistamme kaikki opetusautomme ja simulaattorimme itse.

Jos et ole suurien kasvottomien autokouluketjujen ystävä, niin olet sydämellisesti tervetullut meille saamaan yksilöllistä ja erittäin positiivista palvelua, sillä se on ollut aina menestyksemme salaisuus! Kovassa kilpailussa meitä pienempiä autokouluja on jäljellä enää muutamia, mutta jos arvostat perinteistä live ajo-opetusta, niin meillä sitä myös saat.

Tietoa kursseistamme

B-Henkilöautokortti

Aloitamme B-kortin perusvaiheen uudet kurssit non-stoppina. Ilmoittaudu henkilöauto kurssillemme täältä netin kautta, niin lähetämme sinulle e-teoriatunnit, sähköisen oppikirjan ja oppimisympäristön teoriakokeen harjoittelemista varten.

Järjestämme viikoittain edullisia live-riskikoulutuksia omille ja opetuslupaoppilaille

Pimeänajon suoritat kätevästi Onni-Driver Autokoulun simulaattoreissa

Lue kurssit ja hinnasto

Ajokortin Rahoittaminen

Maksuehdot / Osamaksu

Onni-Driver Autokouluissa voit maksaa autokoulusi 1-3 erässä. Saat kauttamme tarvittaessa lainan ajokorttisi rahoittamiseen.
Lue lisää

Opetuskalustomme

Opetamme manuaali- ja automaattivaihteisilla autoilla

Käytössäsi on Seat Ibiza 1.0 TSi Style 115 hv ja Hyundai Ioniq hybrid automatic premium varusteilla.
Lue lisää

Asiakaspalaute

Asiakastyytyväisyys on tärkeä…
Lue lisää

Henkilökunta

Jyrki Juslin on erittäin ammattitaitoinen, super rauhallinen ja huumorintajuinen liikenneopettaja.
Lue lisää

Lisää tietoa

Kun aloitat autokoulusi Onni-Driver Turussa tai Raisiossa, niin voisit ottaa mukaasi henkilötodistuksen! Autamme Sinua hakemaan ajokorttilupaa puolestasi ja viemme tarvittavat paperit Turun Ajovarmaan.
Lue lisää

Uusimpia uutisia

Mitä tapahtuu?

– Uudet hinnat ovat voimassa 1.1.2023 alkaen.
– Onni-Driver autokoulu on erittäin kansainvälinen autokoulu. Onni- sana kuvastaa poikkeuksellisen mukavaa ajo-opetusta, erittäin miellyttävää ja positiivista oppimisympäristöämme.
– Nykyisessä kiireisessä maailmassa oppilaamme haluavat kokea unohtumattomia elämyksiä hektisen arkielämän vastapainoksi. Tämä on ollut yksi pääteemojani jo 25 vuoden ajan. Haluan Sinun muistelevan autokouluaikaasi hymyssä suin, missä ikinä tämä ajanjakso elämässäsi puheeksi tuleekaan!

Feel free to leave a message if you have any question.

    Register