Onni-Driver Autokoulu Turku ja Raisio

Onni-Driver Autokoulu Turku ja Raisio tekevät yhdessä kanssasi Sinusta turvallisen ja taitavan kuljettajan liikenteeseen!

Onni-Driver Autokoulu tarjoaa Sinulle Turun talousalueella henkilöauton ajokorttia varten live- tai etäteoriatunnit. Etäteoriatunnit voit käydä non-stop- periaatteella ma – to klo 14.00 – 21.00 välisenä aikana. Teoriatunteja on 4 – 8 kappaletta. Live-tunnit ovat Turussa kolmena maanantaina kuukaudessa klo 17.00.

Tarjoamme pimeänajoa vaille kaikki ajo-opetukset live-ajotunteina, joka on ehdottomasti paras tapa ajaa ajokortti. Järjestämme edullisia riskikoulutuksia omien oppilaidemme lisäksi opetuslupaoppilaille Paimion liukkaankelin radalla.

Annamme ajo-opetusta automaatti- ja manuaalivaihteisilla autoilla!

Kun ilmoittaudut täältä kurssillemme, niin otamme sinuun yhteyttä ja avamme esim. etäteoriatunnit sinulle! Kysy lisää! info@onnidriver.fi

Tervetuloa Viihtymään Turun alueen mukavimpaan autokouluun!!!

Miksi tulisit meille?

Kansainvälisyys

Autokoulu Turun ja Raision Onni-Drivereissa on ollut oppilaita yli 80 eri maasta. Meillä on todella rento kansainvälinen meininki. Tunneilla on hieno vuorovaikutus ja oppimistuloksia tulee takuuvarmasti. Onni-Driver autokoulu Turku ja Raisio tarjoavat Sinulle elinikäisen positiivisen oppimiskokemuksen!

Erittäin ammattitaitoiset liikenneopettajat

Kokeneet ja rauhalliset opettajamme tekevät sinusta nopeasti turvallisen kuljettajan!
Monet raisiolaiset ja turkulaiset ihmiset muistavat Jyrkin jo ennestään, sillä hän on omistanut parhaimmillaan kolme eri Ajo-opet autokoulua. Lisäksi Jyrki on työskennellyt vuosina 1999-2005 Raision Liikennekoulussa.

Nyt oli sopiva hetki siirtyä autokoulussamme kansainvälisempään suuntaan ja modernisoida vanha jo aikaa nähnyt brändi nykyaikaan.

Paras hinta-/laatusuhde

Onni-Driver Autokoulujen ajokortin hinta on aina kilpailukykyinen Turussa ja Raisiossa ja saat tarvittaessa kauttamme rahoituksen.

Onni-Driver Autokoululla on paras AAA- luottoluokitus ja omistamme kaikki opetusautomme ja simulaattorimme itse.

Kovassa kilpailussa meitä pienempiä autokouluja on jäljellä enää muutamia. Saat Onni-Driver Autokoulussa yksilöllistä ja erittäin positiivista palvelua, sillä se on ollut aina menestyksemme salaisuus!

Tule ilmaiselle tunnille!

Haluamme palvella Sinua mahdollisimman hyvin: Tarjoamme Sinulle kaksi ilmaista teoriatuntia!

Tietoa kursseistamme

B-Henkilöautokortti

Aloitamme B-kortin perusvaiheen uudet kurssit Turussa joka maanantai klo 17.00. Ilmoittaudu teoriatuntisi etäteorioina netin kautta tai tule vain paikalle hyvissä ajoin, niin ehdimme opastaa sinut alkuun!

Järjestämme lähes viikoittain riskikoulutuksia omille ja opetuslupaoppilaille

Pimeänajon suoritat kätevästi Onni-Driver Autokoulun simulaattoreissa

Lue kurssit ja hinnasto

Ajokortin Rahoittaminen

Maksuehdot / Osamaksu

Onni-Driver Autokouluissa voit maksaa autokoulusi 1-3 erässä. Saat kauttamme tarvittaessa lainan rahoittamiseen.
Lue lisää

Opetuskalustomme

Opetamme manuaali- ja automaattivaihteisilla autoilla

Käytössäsi on uusia tai uudehkoja opetusautoja, jotka vastaavat hyvin liikenteessämme olevia autoja.
Lue lisää

Asiakaspalaute

Asiakastyytyväisyys on tärkeä…
Lue lisää

Henkilökunta

Kaikki Turun ja Raision liikenneopettajamme ovat erittäin ammattitaitoisia, rauhallisia, ystävällisiä, kärsivällisiä ja hyvin motivoituneita liikenneopettajia!
Lue lisää

Lisää tietoa

Kun aloitat autokoulusi Onni-Driver Turussa tai Raisiossa, niin voisit ottaa mukaasi henkilötodistuksen! Autamme Sinua hakemaan ajokorttilupaa puolestasi ja viemme tarvittavat paperit Turun Ajovarmaan.
Lue lisää

Uusimpia uutisia

Mitä tapahtuu?

Pääyrityksemme Ajamaan Oy on avannut uuden brändi-nimen entisen Ajo-Opet- nimen tilalle. Uusi kansainvälisempi nimemme on Autokoulu Onni-Driver.

Pyrimme tuomaan uudella brändillämme paremmin esille autokoulumme kansainvälistä ilmapiiriä. Onni- sana kuvastaa poikkeuksellisen mukavia opettajiamme ja erittäin miellyttävää ja positiivista oppimisympäristöämme.

Nykyisessä kiireisessä maailmassa oppilaamme haluavat kokea unohtumattomia elämyksiä kovan arkielämän vastapainoksi. Tämä on ollut yksi pääteemojani jo 20-vuoden ajan. Haluan Sinun muistelevan autokouluaikaasi hymyssä suin, missä ikinä tämä ajanjakso elämässäsi puheeksi tuleekaan!

Feel free to leave a message if you have any question.