Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onni-Driver Autokoulu Turku ja Raisio

Teemme yhdessä kanssasi Sinusta turvallisen ja taitavan kuljettajan liikenteeseen!

Tervetuloa Viihtymään Turun ja Raision mukavimpiin autokouluihin!!!
Soita heti! 0445401639/Jyrki Juslin

UKK

Mikä on käyttäjätunnukseni?
Autokoulumme Onni-Driver antaa sinulle käyttäjätunnuksen. Löydät sen myös mahdollisesti opetussopimuksestasi. Huomaathan, että käyttäjätunnuksesi isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitystä!
Mikä on salasanani?
Jos olet unohtanut Onni-Driver Autokoulun sinulle antaman salasanan tai et pääse muuten kirjautumaan sivullesi, ota yhteyttä meihin , niin voimme nollata salasanasi. Lähetä tekstiviestinä salasanan nollauspyyntö numeroon 044 540 1632/Jassi

Jos et siltikään pääse kirjautumaan sivulle, tarkista ettet ole tallentanut selaimen muistiin aikaisempaa salasanaasi. Jos selain kuitenkin ehdottaa sinulle tallennettua salasanaa, kannattaa selaimen salasanamuisti tyhjentää tälle sivustolle ennen kirjautumista.

Ajokorttilupasi hakeminen Onni-Driver Autokoulu Turun kautta
Omat oppilaamme voivat tuoda Onni-Driver autokoulun Turun toimistolle ajokorttilupaan vaadittavat asiat ja me viemme sitten ne sinun puolestasi Ajovarmalle.

Jos haluat viedä ajokorttilupasi itse ilman Onni-Driver Autokoulun apua, niin sinun tulee varata aika Ajovarman toimistolle (os. Uhrilähteenkatu 4, Turku) joko sivuilta ajovarma.fi tai puhelimitse numerosta 0753239999.

Hoida ajokorttilupasi (voim. 3-vuotta) nopeasti kuntoon, sillä sen myöntäminen on edelletyksenä, että voimme varata sinulle teoria- ja ajokokeet!

Tuo seuraavat asiat Onni-Driver Autokoulu Turun tai Raision toimistolle ajokorttilupahakemustasi varten:
Tuo Onni-Driver Autokoulu Turun tai Raision toimistolle seuraavat ajokorttilupahakemukseen vaadittavat asiat:

 • Rahaa käteisenä 40€ tai mieluummin kuitti 40 euron maksusta arkistointitunnuksella, sillä voit maksaa ajokorttilupamaksusi myös suoraan Ajovarman tilille: FI25 1660 3001 0929 83 ja viitenumero on 1110119.
 • Passivalokuvat 2 kpl. Saat ne tarvittaessa kauttamme tarjouskupongilla hintaan 9,90 euroa (Turun Kuva Rajalasta).
 • Todistat itse terveydentilasi ajokorttilupaasi, jolloin erillistä lääkärintodistusta ei tarvita.
 • Todistat meille henkilöllisyytesi henkilökortilla, aikaisemmalla ajokortilla tai Suomen passilla.
 • Ajo-opettajasi tai sinä varaat teoriakokeesi joko käymällä Ajovarman toimistolla tai soittamalla numerosta 075-3239999

 • Teoriakokeen varaaminen, mukaan tarvittavat dokumentit ja ohjeet sen suorittamiseen
  Onni-Driver Autokoulu tai sinä voitte varata teoriakokeesi henkilöautoajokorttia varten, jos ajokorttilupasi on kunnossa, olet vähintään 17 v. 11 kk. vanha ja olet suorittanut kaikki 4-8 teoriatuntiasi. Teoriatuntien määrä riippuu siitä, että onko sinulla jo aiempi ajokortti, jolloin teoriatunteja on vain 4 kpl.

  Teoriakoevaraus on mahdollista tehdä puhelimitse numerosta 075 323 9999 tai suoraan internetin kautta ajovarma.fi sivuilta.

  Muista pyytää teoriaopettajaltasi tai sihteeriltämme E-100sr-lomake, johon kirjaamme ja allekirjoitamme teoriatuntiesi suoritukset!

  Otat tämän lomakkeen (E-100sr) mukaasi teoriakokeeseesi. Lisäksi tarvitset rahaa 35€ (94€ hidas teoriakoe). Todistat henkilöllisyytesi Ajovarman henkilökunnalle joko henkilökortilla, aikaisemmalla ajokortilla tai Suomen passilla.

  Muista tuoda E-100sr lomake takaisin ajo-opettajallesi, sillä siihen kirjataan myös pimeänajon ja riskikoulutuksen suoritukset sekä ennen ajokoetta ajettujen ajotuntien kokonaismäärä!

  Ajokokeen suorittaminen Onni-Driver Autokoulu Turun kautta ja tietoa ajo-oikeudestasi:
  Menet ajokokeeseesi yhdessä Onni-Driver Autokoulu Turun tai Raision liikenneopettajan kanssa ja ajat ajokokeesi autokoulumme autolla. Ajokokeesi kokonaiskesto on 65 minuuttia, josta ajoaika on noin 45 minuuttia.

  Sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi tutkinnonvastaanottajalle joko henkilökortilla, aikaisemmalla ajokortilla tai Suomen passilla ennen ajokokeen alkamista.

  Alussa sinut ohjeistetaan ajokokeeseen ja lopussa saat suullisen palautteen ajostasi. Sähköinen palaute ajokokeestasi lähetetään sinulle sähköpostiin.

  Ajokokeessa sinulta odotetaan sosiaalista, ekologista ja turvallista ajosuoritusta, jotta voit mennä ajokortin saamisesi jälkeen harjoittelemaan ajamista omin päin muun liikenteen joukkoon.

  Ajokokeessa käydään aina myös maantiellä.

  Kun ajokokeesi on suoritettu hyväksytysti, voit aloittaa itsenäiset ajamisesi heti. Saat mukaasi E-100sr lomakkeen, joka toimii yhdessä henkilötodistuksesi kanssa ajokorttina.

  Trafi lähettää sinulle suoraan kotiisi 15 vuotta voimassa olevan ajokortin. Jos tämä ajokortti ei tule kotiisi kahden viikon kuluessa, niin ota yhteyttä numeroon 075 323 9999 tai käy kysymässä asiasta paikalliselta Ajovarmalta.

  Onni-Driver Autokoulu Turku ja Raisio, laskutus:
  Jos sinulla on kysymyksiä laskutusasioista tavoitat Onni-Driver Autokoulun sihteerin sähköpostitse:

  info@onnidriver.fi

  Feel free to leave a message if you have any question.

   Register