Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onni-Driver Autokoulu Turku ja Raisio

Teemme yhdessä kanssasi Sinusta turvallisen ja taitavan kuljettajan liikenteeseen!

Tervetuloa Viihtymään Turun ja Raision mukavimpiin autokouluihin!!!
Soita heti! 0445401639/Jyrki Juslin

UKK

Mikä on käyttäjätunnukseni?
Autokoulumme Onni-Driver antaa sinulle käyttäjätunnuksen. Löydät sen myös mahdollisesti opetussopimuksestasi. Huomaathan, että käyttäjätunnuksesi isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitystä!
Mikä on salasanani?
Jos olet unohtanut Onni-Driver Autokoulun sinulle antaman salasanan tai et pääse muuten kirjautumaan sivullesi, ota yhteyttä meihin , niin voimme nollata salasanasi. Lähetä tekstiviestinä salasanan nollauspyyntö numeroon 044 540 1632/Jassi

Jos et siltikään pääse kirjautumaan sivulle, tarkista ettet ole tallentanut selaimen muistiin aikaisempaa salasanaasi. Jos selain kuitenkin ehdottaa sinulle tallennettua salasanaa, kannattaa selaimen salasanamuisti tyhjentää tälle sivustolle ennen kirjautumista.

Ajokorttilupasi hakeminen Onni-Driver Autokoulu Turun kautta
Omat oppilaamme voivat tuoda Jiaxille tai Jyrkille ajokorttilupaan vaadittavat asiat ja me viemme sitten ne sinun puolestasi Ajovarmalle. Näin tehtynä ajokorttilupahakemus maksaa 39 euroa, josta autokoulumme ei ota mitään lisäpalkkiota.

Jos haluat tehdä ajokorttilupasi itse ilman Onni-Driver Autokoulun apua, niin sinun tulee tehdä hakemus Traficomin sivuilta sähköisesti (25 €) tai varata aika Ajovarman toimistolle (os. Uhrilähteenkatu 4, Turku) joko sivuilta ajovarma.fi tai puhelimitse numerosta 0295345113, ja hoitaa ajokorttilupa heidäm toimistollaan (39 €).

Hoida ajokorttilupasi (voim. 3-vuotta) nopeasti kuntoon, sillä sen myöntäminen on edelletyksenä, että voimme varata sinulle teoria- ja ajokokeet!

Tuo seuraavat asiat ajo-opettajallesi ajokorttilupahakemustasi varten:

  • Rahaa käteisenä 39 € tai mieluummin kuitti 39 euron maksusta arkistointitunnuksella, sillä voit maksaa ajokorttilupamaksusi myös suoraan Ajovarman tilille: FI25 1660 3001 0929 83 ja viitenumero on 1110119.
  • Passivalokuvat 2 kpl. Saat ne tarvittaessa kauttamme tarjouskupongilla hintaan 9,90 euroa (Turun Kuva-Rajalasta).
  • Todistat itse terveydentilasi ajokorttilupaasi, jolloin erillistä lääkärintodistusta ei tarvita.
  • Todistat meille henkilöllisyytesi henkilökortilla, aikaisemmalla ajokortilla tai Suomen passilla.
  • Ajo-opettajasi tai sinä varaat teoriakokeesi joko käymällä Ajovarman toimistolla tai soittamalla numerosta 0295345113
Teoriakokeen varaaminen, mukaan tarvittavat dokumentit ja ohjeet sen suorittamiseen
Onni-Driver Autokoulu tai sinä voitte varata teoriakokeesi henkilöautoajokorttia varten, jos ajokorttilupasi on kunnossa, olet vähintään 17 v. 11 kk. vanha ja olet suorittanut kaikki 4-8 teoriatuntiasi. Ikäpoikkeusluvalla pääset teoriakokeeseen päivänä jona täytät 17 vuotta. Teoriatuntien määrä riippuu siitä, että onko sinulla jo aiempi ajokortti, jolloin teoriatunteja on vain 4 kpl, muutoin niitä on 8 kappaletta.Teoriakoevaraus on mahdollista tehdä puhelimitse numerosta 0295345113 tai suoraan internetin kautta ajovarma.fi sivuilta.

Muista pyytää Jiaxilta tai Jyrkiltä EAS-todistus, jossa näkyvät suorittamasi teoriatunnit EAS 1-4!

Ota tämä lomake mukaan teoriakokeeseesi. Lisäksi tarvitset käteistä rahaa tai korttimaksukin käy 40€ (106€ hidas teoriakoe). Todistat henkilöllisyytesi Ajovarman henkilökunnalle joko henkilökortilla, aikaisemmalla ajokortilla tai Suomen passilla.

Ajokokeen suorittaminen Onni-Driver Autokoulu Turun kautta ja tietoa ajo-oikeudestasi:
Menet ajokokeeseesi yhdessä Onni-Driver Autokoulu Turun tai Raision liikenneopettajan kanssa ja ajat ajokokeesi autokoulumme autolla. Ajokokeesi kokonaiskesto on 65 minuuttia, josta ajoaika on noin 45-50 minuuttia.

Sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi tutkinnonvastaanottajalle joko henkilökortilla, aikaisemmalla ajokortilla tai Suomen passilla ennen ajokokeen alkamista.

Alussa sinut ohjeistetaan ajokokeeseen ja lopussa saat suullisen palautteen ajostasi. Sähköinen palaute ajokokeestasi lähetetään sinulle sähköpostiin.

Ajokokeessa sinulta odotetaan sosiaalista, ekologista ja turvallista ajosuoritusta, jotta voit mennä ajokortin saamisesi jälkeen harjoittelemaan ajamista omin päin muun liikenteen joukkoon.

Ajokokeessa käydään aina myös maantiellä.

Kun ajokokeesi on suoritettu hyväksytysti, voit aloittaa itsenäiset ajamisesi heti. Saat mukaasi E-100sr lomakkeen, joka toimii yhdessä henkilötodistuksesi kanssa ajokorttina. Muovinen ajokortti (15 vuotta voimassa) sinulle yleensä 1-2 viikon kuluessa. Jos sitä ei ole tullut sinulle kuukauden kuluessa, niin ota yhteyttä Ajovarmaan numeroon 0295345113 tai käy kysymässä asiasta paikalliselta Ajovarmalta.

Onni-Driver Autokoulu Turku ja Raisio, laskutus:
Jos sinulla on kysymyksiä laskutusasioista tavoitat Onni-Driver Autokoulun sihteerin sähköpostitse:

info@onnidriver.fi

Feel free to leave a message if you have any question.

    Register